PreshevaPRESS

Kosovare Asllani zyrtarisht kandidate për “Topin e Artë”

Kosovare Asllani, futbollistja shqiptare e Real Madritit, zyrtarisht kandidate për Topin e Artë për femra, për vitin 2019.


Lajmin e ka bërë të ditur ‘’France Football’’, duke publikuar listën prej 20 kandidatëvve potencial, për të marrë këtë cmim.

Me një juri prej 120 finalistëve në gjithë botën, do të votohet sipas këtyre kritereve: paraqitja individuale dhe ekpore, talentit dhe ndershëmria në lojë si dhe aftësia për ta mbajtur lart nivelin e paraqitjeve gjatë gjithë kohës.

Bashkangjitur gjeni linkun e lajmit nga ‘’France Football’’.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Kiana Kryeziu siguron pjesëmarrjen në Olimpiadën e dimrit

PreshevaPRESS

Federata Shqiptare e Futbollit me përfaqësues në Luginën e Preshevës

PreshevaPRESS

Shqipëri: Gjashtë futbolliste humbin ndjenjat në fushë, dy prej tyre përfundojnë në spital

PreshevaPRESS