PreshevaPRESS

Nxënësit në Kosovë I rikthehen bankave shkollore për ta vijuar gjysmëvjetorin e dytë

Në Kosovë sot filloi periudha e dytë e vitit shkollorë në të gjitha nivelet e arsimit parauniversitarë.

Ministria e Arsimit në Kosovë  ka paralajmëruar se task forcat në nivele Komunale do të vlerësojnë dhe do të marrin vendime se me cilin skenar do të zhvillohet procesi mësimor bazuar në situatën epidemiologjike me pandeminë në komunat ku vijojnë mësimin si dhe kushtet specifike në shkollat e secilës Komunë.

Përveç mësismit me prani fizike në shkollë, do të jenë në dispozicion edhe mundësitë për organizimin e mësimit online nëse paraqitet nevoja . Video-mësimet do të vazhdojnë të transmetohen në televizionin publik ( kanali RTK4) dhe të njejtat gjenden dhe në kanalin zyrtarë të Ministrisë së Arsimit ku mund të klikoni për orarin e transmetimeve .

ARTIKUJT E NGJASHËM

Kosovë / Katër anëtarë të KQZ-së kërkojnë mbledhje urgjente

PreshevaPRESS

LDK: SAMITI I BERLINIT ELIMINOI IDENË E THAÇIT PËR KUFIJTË

PreshevaPRESS

Konkluzionet e raportit 58 faqesh për rastin e Astrit Deharit / Dokument

PreshevaPRESS