PreshevaPRESS

Kiana Kryeziu siguron pjesëmarrjen në Olimpiadën e dimrit

Skitarja nga Kosova, Kiana Kryeziu, edhe zyrtarisht do ta përfaqësojë Kosovën në Lojërat Olimpike.


Kryeziu ka fituar normën olimpike për Lojërat Olimpike Dimërore “Pekini 2022” dhe kështu bëhet femra e parë që do ta përfaqësojë Kosovën në Lojërat Olimpike Dimërore të këtij viti.

Normën olimpike Kryeziu e fitoi pasi u tregua e suksesshme në lëshimet e fundit të mbajtura në Kronplatz të Italisë ku mori pikët e nevojshme.

Ndryshe, Lojërat Olimpike Dimërore zhvillohen nga data 4 deri më 20 shkurt.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Federata Shqiptare e Futbollit me përfaqësues në Luginën e Preshevës

PreshevaPRESS

Shqipëri: Gjashtë futbolliste humbin ndjenjat në fushë, dy prej tyre përfundojnë në spital

PreshevaPRESS

FSHF të premten inaguron zyren e saj në Preshevë

PreshevaPRESS