PreshevaPRESS

NË PRESHEVË BRENDA 10 DITËVE GJOBITEN 134 NGASËS TË AUTOMJETEVE

Policia e trafikut në Preshevë, përmes kontrolleve të rregullta dhe të intensifikuara nga data 10 deri më 19 janar të këtij viti, ka shqyrtuar 134 denime për pjesmarrësit në komunikacion.


Drejtuesit e mjeteve më së shpeshti sanksionohen për mosrespektim të shpejtësisë së përcaktuar me ligj (97), mospërdorim të rripit të sigurimit (10) dhe për skadimin e afisheve të regjistrimit (5).

Për 128 pjesëmarrës në komunikacion është shqiptuar urdhër kundërvajtje për pagesë mandatore, ndërsa ndaj 6 vozitësve është parashtruar kërkesë për inicimin e procedurës për kundërvajtje pranë Gjykatës për Kundërvajtje në Preshevë.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Seanca e pestë e Kuvendit të Komunës së Preshevës fillon punimet me vonesë

PreshevaPRESS

Nuk ka rivotime në Bujanoc, nuk miratohen ankesat e Koalicionit shqiptar të Luginës

PreshevaPRESS

Video / Arifi ka akuzuar UÇPMB-në se ka arrestuar anëtarë të PVD-së gjatë luftës

PreshevaPRESS