PreshevaPRESS
Foto: N1

Vendoset për mënyrën e zhvillimit të mësimit nga data 31 janar

Në Ministrinë e arsimit, shkencës dhe zhvillimit të teknologjisë, ekipi për shkollat kanë vendosur që nga data 31 janar 2022, ditë e hënë, filloristët nga klasa e parë deri në të katërtën të ndjekin mësimin në mënyrë të rregullt, derisa nxënësit nga klasa e pestë deri në të tetën do të ndjekin mësimet sipas modelit të kombinuar, të ndarë në dy grupe.

Edhe për nxënësit e shkollave të mesme mësimi do të zhvillohet sipas modelit të kombinuar, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Arsimit.

Sipas të dhënave nga mbikëqyrja e marrë nga sistemi elektronik “Shërbimi i Shëndetit Publik” i cili është dorëzuar në Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Zhvillimit Teknologjik nga Instituti i Shëndetit Publik i Serbisë “Dr Milan Jovanovic Batut” të dielën nga 20 janari deri në 26.01.2022, numri i nxënësve të infektuar të grupmoshës nga 6 deri në 18 vjeç ishte 5480 nxënës (0,71 për qind).

ARTIKUJT E NGJASHËM

Nga dita e shtunë shfuqizohen të gjitha çertifikatat e vaksinimit kundër kovidit

PreshevaPRESS

Nga sot Covid ambulantat punojnë me orar të shkurtuar

PreshevaPRESS

Përfundon mbledhja e shtabit për parandalimin e shpërndarjes së Covid19

PreshevaPRESS