PreshevaPRESS

Çmimi i ri i karburanteve – përcaktohet sa do të kushtojnë benzina dhe nafta gjatë javës vijuese

Sot nga ora 15:00, një litër euro naftë dhe benzinë ​​premium BMB 95 do të lirohen për rreth një dinar.


Kjo do të thotë se vozitësit do të paguajnë 197 dinarë litrin e eurodizel, kurse BMB 95 do të kushtojë 175 dinarë, ka njoftuar Euronews Serbia nga Ministria e Tregtisë. Euro dizel deri më sot ishte 198 dinarë, ndërsa benzina 176,05 dinarë.

Kujtojmë se më 10 mars, Qeveria e Serbisë miratoi Vendimin për vendosjen e çmimeve të reja të karburanteve në pompat e benzinës në të gjithë territorin e Serbisë. Sipas vendimit të qeverisë, çmimet mesatare të shitjes me shumicë të naftës dhe benzinëw premium BMB 95 llogariten nga Ministria e Minierave dhe Energjetikës çdo të premte dhe çmimet i dorëzohen Ministrisë së Tregtisë, Turizmit dhe Telekomunikacionit deri në orën 13:00, e cila më pas përcakton çmimet më të larta të shitjes me pakicë.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Organizata “Iniciativat Qytetare” nga Beogradi ka hapur konkurs për punë praktike në mediat lokale

PreshevaPRESS

Parashikimi i motit për këtë javë

PreshevaPRESS

Historia e gënjeshtrave dhe shakave të 1 prillit

PreshevaPRESS