PreshevaPRESS

Në Serbi vazhdohet kohëzgjatja e vendimit për kufizimin e karburanteve deri në fund të prillit

Qeveria e Serbisë në seancën e sotme miratoi ndryshimet në Vendimin për kufizimin e çmimit të derivateve, i cili do të jetë i vlefshëm deri më 30 prill, njoftoi Ministria e Tregtisë, Turizmit dhe Telekomunikacionit.


Sipas një njoftimi në llogarinë e Ministrisë në Instagram, ndryshimet janë bërë për të parandaluar ndryshime të mëdha në treg.

Ministrja Tatjana Matiq në njoftimin e publikuar në llogarinë e Ministrisë në rrjetin shoqëror Instagram ka theksuar se kjo masë do të kontribuojë në ruajtjen e mëtejshme të stabilitetit të tregut në përputhje me standardin jetësor të popullatës.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Video / Në Mitrovicë hapet kafeneja ku edhe gratë luajnë me gurë deri gati në syfyr

PreshevaPRESS

Në pikën kufitare Preshevë-Tabanovc është vendosur tabela “Ballkan i hapur”.

PreshevaPRESS

Kosova heq nga tregu disa produkte Kinder, shkak bakteri salmonela

PreshevaPRESS