PreshevaPRESS

Shqiprim Arifi zgjidhet kryetar i Preshevës me 20 vota për

Pas shkarkimit të Ardita Sinanit si kryetare e komunës së Preshevës, Kuvendi komunal ka votuar për zgjedhjen e kryetarit të komunës Shqiprim Arifi.


Me 20 vota Pro, kshilltarët komunal votuan për kryetar të Komunës së Preshevës.

Në seancën e IV-të, e cila u mbajt pas seancës së jashtëzakonshme në Kuvendin e Preshevës përveç kryetarit të është emëruar edhe zëvendëskryetari dhe anëtarët e Këshillit Komunal.

Pas emërimit të kryetarit të Komunës, Kuvendi ka vazhduar votimin për zgjedhjen e zëvendëskryetarit të Komunës
së Preshevës.

Per zëvendëskryetar të Komunës së Preshevës në koalicionin mes APN-së dhe LR-së është zgjedhur Almin Shaqiri, këshilltar nga Alternativa për Ndryshim.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Arrestohet i dyshuari për alarm të rrejshëm të bombës në Tërnoc

PreshevaPRESS

Kamberi: Partia Daçiqit provokoi në Tërnoc, Odaloviq kërcënoi anëtarët e PDVD-së se do t’i burgosë

PreshevaPRESS

Seanca e pestë e Kuvendit të Komunës së Preshevës fillon punimet me vonesë

PreshevaPRESS