PreshevaPRESS

Seanca e pestë e Kuvendit të Komunës së Preshevës fillon punimet me vonesë

Me rreth 30 minuta vonesë ka filluar punimet seanca e V-të e Kuvendit të Komunës së Preshevës.


Distkutimi në këtë seancë ka filluar me propozimin e këshilltarit të Partisë pêr Veprim Demokratik, Shpëtim Haliti, i cili ka kërkuar nga Kuvendi që të distancohet nga qëndrimet e kryetarit të Komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi, rreth masakrës së Reçakut.

Haliti ka paraqitur Amandamentin e tij duke kërkuar nga të gjithë shefat e grupeve të këshilltarëve të Kuvendit të Komunës së Preshevës.

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Preshevës, Sami Salihu, rreth amandamentit të PVD-së Arifi gjatë ditë do të duhej të arsyetonte vet qëndrimin e tij, derisa qëndrimin e tij e ka paraqitur të njejtë me atë të PVD-së. Ai ka vazhduar diskutimin duke thënë se nuk ka kompleks rreth çështjes kombëtare sikurse që e kanë këshilltarët e PVD-së.

Diskutimi më tutje ka vazhduar i nxehtë mes debateve të shefave të grupeve të Këshilltarëve të PVD-së dhe APN-së.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Arrestohet i dyshuari për alarm të rrejshëm të bombës në Tërnoc

PreshevaPRESS

Kamberi: Partia Daçiqit provokoi në Tërnoc, Odaloviq kërcënoi anëtarët e PDVD-së se do t’i burgosë

PreshevaPRESS

Nuk ka rivotime në Bujanoc, nuk miratohen ankesat e Koalicionit shqiptar të Luginës

PreshevaPRESS