PreshevaPRESS

Teatri i Qytetit në Preshevë sot sjell premierën shfaqjes “Tri mendje në ankand” / Foto

Teatri i Qyetetit në Preshevë sot me fillim në ora 20:00 sjell premierën e shfaqjes “Tri mendje në ankand” me regji të regjisores vendore, Afeida Boriçi.


Sot, më 06 qershor me fillim në ora 20:00, në skenën kryesore të Shtëpisë së Kulturës “Abdulla Krashnica” në Preshevë, do të shfaqet premiera e shfaqjes “Tri mendje në ankand” nga Ferdinand Hysi. 

Shfaqja “Tri mendje në ankand” me regjinë e Afeida Boriçit, sjell në skenë të gjithë aktorët e Teatrit të Qytetit të Preshevës pas një kohe të gjatë. Në shfaqje do të luajnë aktorët Gani Veseli, Valon Nuhiu, Artan Ibishi, Egzona Salihu dhe Gjelbrim Emini.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Live Blog: Vazhdojnë zjarret në Corroticë, në terren helikopteri i MPB për fotografim

PreshevaPRESS

Në Preshevë fillojnë “Ditët e mërgatës 2022”, në ceremoni mungon Shqiprim Arifi

PreshevaPRESS

Qeverisjes lokale në Preshevë pritet të i bashkohet edhe një parti politike

PreshevaPRESS