PreshevaPRESS

Ulet çmimi i naftës dhe benzinës për shtatë ditët e ardshme

Ministria e Tregtisë, Turizmit dhe Telekomunikacionit në Republikën e Serbisë ka publikuar çmimet e reja të derivateve për shtatë ditët e ardhshme.


Çmimi maksimal i euro dizelit për shtatë ditët e ardhshme do të jetë 215 dinarë, ndërsa çmimi maksimal i benzinës euro premium BMB 95 do të jetë 192 dinarë, thuhet në njoftimin e Ministrisë së Tregtisë, Turizmit dhe Telekomunikacionit. Këto çmime do të vlejnë deri të premten e ardhshme, kur ministria do të publikojë një listë të re çmimesh.

Krahasuar me çmimet e javës së kaluar, nafta është bërë më e lirë për tre dinarë, ndërsa benzina për shtatë dinarë.

Çmimi më i lartë me pakicë i euro dizelit, sipas rregullores së përcaktuar nga Qeveria e Serbisë, fitohet kur çmimi mesatar me shumicë i këtij derivati ​​rritet për shtatë dinarë.

Në të njëjtën mënyrë llogaritet edhe çmimi maksimal i Euro premium BMB 95 – çmimi mesatar me shumicë i këtij derivati ​​në territorin e Serbisë është rritur për shtatë dinarë.

Javën e kaluar Eurodieseli ka kushtuar maksimumalisht 218 dinarë për litër, ndërsa benzina 199 dinarë.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Regjisori me prejardhje nga Presheva i sjell edhe një çmim ndërkombëtarë Kosovës

PreshevaPRESS

Rritet çmimi i polisës së obligushme të sigurimit për automjetet

PreshevaPRESS

Stuhia diellore nesër do të godasë Tokën

PreshevaPRESS