PreshevaPRESS

Në moshën 85 vjeçare ndërron jetë ish kryetari i Preshevës, Hasan Hajrullahu

Në moshën 85 vjeçare, ka ndërruar jetë ish kryetari i Preshevës, Hasan Hajrullahu.


Lajmi për vdekjen e Hajrullahut është publikuar nga familjarët e tij, ku edhe kanë njoftuar se varrimi i të ndjerit bëhet pas namazit të ikindisë.

Hajrullahu ka shërbyer si kryetar i Komunës së Preshevës nga viti 1970 deri në vitin 1978. Përveç pozitës së kryetarit, ai më herët njihej si mësimdhënës, futbollist i KF “Hajduku” në Preshevë si dhe drejtor i shkollës fillore dhe të mesme në Preshevë.

Nga viti 1978 deri në vitin 1982 ishte deputet në dhomën e komunave në Parlamentin Republikan, derisa nga viti 1982 deri në vitin 1997 ishte drejtor i enti parashkollor në Preshevë, pas të cilës pozitë edhe u pensionua.

PreshevaPRESS i shpreh ngushëllime familjes Hajrullahu!

ARTIKUJT E NGJASHËM

Live Blog: Vazhdojnë zjarret në Corroticë, në terren helikopteri i MPB për fotografim

PreshevaPRESS

Në Preshevë fillojnë “Ditët e mërgatës 2022”, në ceremoni mungon Shqiprim Arifi

PreshevaPRESS

Qeverisjes lokale në Preshevë pritet të i bashkohet edhe një parti politike

PreshevaPRESS