PreshevaPRESS
MINOLTA DIGITAL CAMERA

Komuna e Preshevës dhe ajo e Bujanocit mbeten pa energji elektrike ditën e ejte

Për shkak të punimeve në objektet e energjisë elektrike, ditën e enjte më datë 15.09.2022 nuk do të ketë furnizim me energji elektrike.

E gjithë hapësira e Komunës së Bujanocit në periudhën prej orës 09:00 deri në ora 13:00.

E gjithë zona e Komunës së Preshevës në periudhën prej orës 09:00 deri në ora 15:00

ARTIKUJT E NGJASHËM

Delegacion nga Berni i Zvicrës vizitojnë komunën e Bujanocit

PreshevaPRESS

Pas politikës përçahet edhe komuniteti i një sektori të ndërmarrësisë

PreshevaPRESS

Kamberi në seancën e Parlamentit të Serbisë: Kosova është e pavarur

PreshevaPRESS