PreshevaPRESS

Delegacion nga Berni i Zvicrës vizitojnë komunën e Bujanocit

Një delegacion i kryesuar nga Berger Hans Peter, kryetar i partisë social demokrate për Berner Oberland, Muller Roland, ekspert i historisë ballkanike, Marti Reichardt Ursula, deputete e Parlamentit të Bernit kanë qëndruar sot në Bujanoc, ku janë pritur nga kryetari i komunës së Bujanocit Nagip Arifi.

Delegacioni nga Berni, i cili pas një vizite në Kosovë zbarkoi në Bujanoc, u interesua për problemet dhe kushtet e jetesës së minoritetit shqiptar në Serbi.

Kryetari Arifi njoftoi për problematikat që i shoqërojnë minoritetin shqiptar në Serbi, dhe kërkoi mbështetjen nga delegacioni i Bernit që çështja shqiptare të alarmohet edhe në Qeverinë e Zvicrrës.

Tekst i publikuar në Facebook nga komuna e Bujanocit

ARTIKUJT E NGJASHËM

Nagip Arifi paraqitet në gjykatë shkaku i letrave anonime: Të fala shpifësve

PreshevaPRESS

Nevzad Lutfiu për KlanKosova: Kryesisa ka vendosur, ose udhëheqim me KKSH-në ose qëndrojmë në opozitë

PreshevaPRESS

AQB organizon manifestim për shënimin e Ditës së Flamurit në Zvicër

PreshevaPRESS