PreshevaPRESS

Certifikohet lista”Partia Demokratike Shqiptare-Dr.sc Ragmi Mustafa”

Komisioni Republikan Zgjedhor shqyrtoi dhe vendosi për propozim vendimin për shpalljen e Listës Zgjedhore “Partia Demokratike Shqiptare-Dr.sc Ragmi Mustafa për zgjedhje të drejtpërdrejta për anëtarë të Këshillit Kombëtar të Pakicës Kombëtare Shqiptare, shpallur për 13 nëntor 202.


Kësaj liste do t’i prijë Enver Mehmeti, zëvendës kryetar i tanishëm i Këshillit Kombëtar Shqiptar.

Postimi i plotë në Facebook nga Partia Demokratike Shgiptare:

PARTIA DEMOKRATIKE SHQIPTARE MBANË NUMRIN 5 NË LISTËN ZGJEDHORE PËR ZGJEDHJET NË KËSHILLIN KOMBËTAR SHQIPTAR.

U dorëzua lista e Partis Demokratike Shqiptare Dr.Sc.Ragmi Mustafa, në Komisionin Republikan Zgjedhor.

Partia Demokratike Shqiptare në këto zgjedhje do të garojë me numrin 5 në listën zgjedhore, kurse listës do t’i prijë Enver Mehmeti.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Shqiptarët e Luginës kërkojnë reciprocitet në të drejta me  ato që parasheh plani evropian për komunitetin serb në Kosovë

PreshevaPRESS

Sot fillon lëshimi i kartave të personalizuara për pensionistë përmes të cilave do të fitojnë benefite

PreshevaPRESS

Bletarët e Preshevës cilsojnë si të pamjaftueshme ndihmën financiare nga Komuna e Preshevës

PreshevaPRESS