PreshevaPRESS

Shkolla fillore në Preshevë paiset me kamera të sigurisë

Në shkolën fillore prof. Ibrahim Kelmendi në Preshevë janë vendosur kamerat të sigurisë.


Keshtu njoftohet nga drejtoria e kësaj shkolle.

“Ju njoftojmë se që nga sot shkolla fillore “prof Ibrahim Kelmendi” është nën vëzhgim të kamerave 24/7 . Kamerat e sigurisë në shkollë do të jenë shumë funksionale.

Përveç vëzhgimit 24/7, projekti i vendosjes së kamerave do të mundësojë një sërë shërbimesh të nevojshme si psh:
1.Alarmi nga vjedhjet
2.Mbrojtja e inventarit
3.Parandalimi i dhunës
4.Respektimi i rendit dhe rregullit në shkollë
5.Mbarëvajtja e procesit mësimor,
6.Ambient i sigurtë dhe i mbrojtur për nxënësit dhe arsimtarët etj.” thuhet ne njoftimin nga shkolla.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Nagip Arifi paraqitet në gjykatë shkaku i letrave anonime: Të fala shpifësve

PreshevaPRESS

Nevzad Lutfiu për KlanKosova: Kryesisa ka vendosur, ose udhëheqim me KKSH-në ose qëndrojmë në opozitë

PreshevaPRESS

AQB organizon manifestim për shënimin e Ditës së Flamurit në Zvicër

PreshevaPRESS