PreshevaPRESS
Foto: fb/Nagip Arifi

Nagip Arifi paraqitet në gjykatë shkaku i letrave anonime: Të fala shpifësve

Kryetari i komunës së Bujanocit, Nagip Arifi ka postuar një foto duke dalur nga gjykata në Bujanoc ku ishte për të dëshmuar pafajësinë si rezultat i letrave anonime.


Postimi i Nagip Arifit

Të fala për të gjithë shpifësit

Edhe sot, si 12 herë më parë, me letra nga persona anonim u paraqita në gjykatë.

Për të 13’tën herë u dëshmua puna jonë e pastërt dhe transparente.

Të gjithë të ashtuquajturit “zabrinuti gradjani” e kanë derën e hapur në zyrën time, nëse vërtetë janë të shqetësuar.

Përndryshe, mos të humbin kohë me letra anonime se nuk do të mund t’ia arrijnë qëllimit.

ARTIKUJT E NGJASHËM

Shqiptarët e Luginës kërkojnë reciprocitet në të drejta me  ato që parasheh plani evropian për komunitetin serb në Kosovë

PreshevaPRESS

Sot fillon lëshimi i kartave të personalizuara për pensionistë përmes të cilave do të fitojnë benefite

PreshevaPRESS

Bletarët e Preshevës cilsojnë si të pamjaftueshme ndihmën financiare nga Komuna e Preshevës

PreshevaPRESS