PreshevaPRESS

Motrat Mehmeti nga Presheva, premtojnë shumë në botën e modës në Kosovë

Njihuni me Fetije dhe Urtina Mehmeti, dy motra të cilat iu përkushtuan modës dhe premtojnë shumë në të ardhmen. Reportazhi në vijim është realizuar nga televizioni T7.  

ARTIKUJT E NGJASHËM

Kurti: Sërbia kërkon makinë llogaritëse që të na kthejë në kohë

PreshevaPRESS

Kënga “Hasan Aga” kthehet në dramë nga Teatri i Qytetit të Preshevës

PreshevaPRESS

Gjatë 10 ditëve të para të regjistrimit të popullsisë në Luginë janë regjistruar mbi 40000 qytetarë në total

PreshevaPRESS