PreshevaPRESS

Mbrojtja e privatësisë së lexuesve

Në emër të ojq-së “Organizata Aktivistëve REFOMRA” jemi të përkushtuar për të mbrojtur privatësinë e të gjithë lexuesve të portalit PreshevaPRESS. Në kuadër të portalit tonë, gjatë shfletimit ose leximit tuaj, grumbullohen vetëm të dhënat e nevojshme, themelore dhe të dhënat e nevojshme për të shfletuar sa më lehtë dhe shpejtë faqen tonë e që janë në përputhje me Rregulloren e Përgjithshme të Mbrojtjes së të Dhënave (GDPR) si ligji kryesor në mbrojtjen e privatësisë në EU.

Në përgjithësi, të dhënat që janë grumbullohen në PreshevaPRESS janë të dhënat që grumbullohen nga secili prezentim online çfardo qoftë ai që funksionon përmes platformës së njohur WordPress.com. Asgjë e veçantë nuk grumbullohet nga PreshevaPRESS.

Të gjitha të dhënat që WordPress grumbullon kanë të bëjnë me fuqizimin e portalit. Për shembull, nëse dikush poston një koment në PreshevaPRESS, sikur në çdo gjë që funksionon në këtë platformë, WordPressi grumbullon disa të dhëna rreth tyre si emrin e tyre dhe adresën e postës elektronike, në rstin tonë nëse komentohet me anë të facebookit, të dhënat e grumbullimit janë ato që në facebook ai profil që komenton i ka publike. Këto të dhëna janë shërbejnë për të parandaluar abuzimin dhe mundësuar postimin e komentit tuaj e që asnjëherë nuk ndahen me palë të treta.

Për të mësuar më shumë për të dhënat që përdoren nga portali në detaje, ju lutemi të lexoni në faqet e shtojcave që PreshevaPRESS përdorë: 

WordPress.org – https://wordpress.org/about/privacy/
Google Analytics – https://policies.google.com/privacy?hl=en-US
Yoast SEO – https://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/

Për çdo pyetje shtesë ju lutemi të na kontaktoni në e-mailin: contact@preshevapress.com